Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 10
Інгредієнти:
25 г желатину
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
400 г сметани
400 мл молока
200 г цукру
3 ст. л. какао
10 г ваніліну
Приготування:
1. Желатин заливаємо кип'яченою водою, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин, щоб він збільшився в розмірі. Потім розігріваємо на слабкому вогні, щоб розчинилися гранули желатину. Даємо йому охолонути до кімнатної температури.
2. Сметану кімнатної температури змішати з ваніліном, половиною желатину і половиною цукру.
3. Для шоколадної суміші кип'ятимо молоко, додаємо какао і варимо однорідний напій насиченого кольору, остуджуємо. Додаємо другу половину желатину і цукру.
4. По черзі заливаємо білий і коричневий шар у форму або стаканчики. Чекаємо 5-15 хвилин, і вливаємо наступний шар.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт мигдалевого лепешняку.