Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 4 години

Порції: 8

Інгредієнти:

3 склянки борошна

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе

Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа

Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Показати ще

4 яйця

2,5 склянки цукру

1 ст. л. розпушувача

4 ст. л. вершкового масла

300 г кокосової стружки

900 г сметани

Приготування:

1. Для коржів змішуємо борошно і розпушувач. Збиваємо яйця 1,5 склянки цукру і вливаємо в них борошно. Добре перемішуємо і ставимо в холодильник на 3 години.

2. Через 3 години вливаємо в тісто вершкове масло і ретельно вимішуємо, потім розділяємо на 5-6 частин і прибираємо в холодильник.

3. Одну частину розгортаємо в тонкий пласт товщиною не менше 5 мм. Випікаємо його в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 8-10 хвилин. Теж саме робимо з іншими частинами. Якщо коржі тонкі, вони підсохнуть.

4. Щоб зробити крем з'єднуємо сметану і цукор з ваніліном. Збиваємо, потім додаємо кокосову стружку.

5. Кожен корж змащуємо кремом. Потім заливаємо весь торт кремом, зверху посипаємо кокосовою стружкою. Залишаємо в холодильнику на 3 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі по-селянськи з розмарином.