Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 4 години
Порції: 8
Інгредієнти:
3 склянки борошна
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
4 яйця
2,5 склянки цукру
1 ст. л. розпушувача
4 ст. л. вершкового масла
300 г кокосової стружки
900 г сметани
Приготування:
1. Для коржів змішуємо борошно і розпушувач. Збиваємо яйця 1,5 склянки цукру і вливаємо в них борошно. Добре перемішуємо і ставимо в холодильник на 3 години.
2. Через 3 години вливаємо в тісто вершкове масло і ретельно вимішуємо, потім розділяємо на 5-6 частин і прибираємо в холодильник.
3. Одну частину розгортаємо в тонкий пласт товщиною не менше 5 мм. Випікаємо його в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 8-10 хвилин. Теж саме робимо з іншими частинами. Якщо коржі тонкі, вони підсохнуть.
4. Щоб зробити крем з'єднуємо сметану і цукор з ваніліном. Збиваємо, потім додаємо кокосову стружку.
5. Кожен корж змащуємо кремом. Потім заливаємо весь торт кремом, зверху посипаємо кокосовою стружкою. Залишаємо в холодильнику на 3 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі по-селянськи з розмарином.