Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ч. л. меленого куміна
ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток
З липня прийде нова допомога: хто буде отримувати 4500 гривень щомісяця
Все життя платив податки – залишився ні з чим: ФОПам масово відмовляють у пенсії - у чому причина
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
½ ч. л. паприки
½ ч. л. морської солі
¼ ч. л. каєнського перцю
2 ст. л. оливкової олії
700 г курячого філе
2 фенхелю
2 склянки курячого бульйону
2 ст. л. лимонного соку
60 г оливок без кісточок
70 г кінзи
Приготування:
1. У невеликій мисці змішуємо паприку, кумін, сіль і кайенский перець. Курку нарізаємо на невеликі шматки і занурюємо в спеціях.
2. Розігріваємо 1 ложку оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Викладаємо курку і підрум'янюємо з усіх сторін по 2 хвилини. Перекладаємо на тарілку.
3. У ту ж сковороду додаємо масло і нарізаний невеликими шматочками фенхель. Смажимо до золотистого кольору приблизно 5 хвилин.
4. Далі повертаємо курку в сковороду. Додаємо бульйон і лимонний сік. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо 15 хвилин. Потім додаємо нарізані на 4 частини оливки. Готуємо ще 5 хвилин, потім додаємо кінзу. Солимо і перчимо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі по-селянськи з розмарином.