Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ч. л. меленого куміна

Популярні новини зараз

Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму

Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ

На українців натравлять колекторів: за комунальних боржників візьмуться всерйоз

Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо

Показати ще

½ ч. л. паприки

½ ч. л. морської солі

¼ ч. л. каєнського перцю

2 ст. л. оливкової олії

700 г курячого філе

2 фенхелю

2 склянки курячого бульйону

2 ст. л. лимонного соку

60 г оливок без кісточок

70 г кінзи

Приготування:

1. У невеликій мисці змішуємо паприку, кумін, сіль і кайенский перець. Курку нарізаємо на невеликі шматки і занурюємо в спеціях.

2. Розігріваємо 1 ложку оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Викладаємо курку і підрум'янюємо з усіх сторін по 2 хвилини. Перекладаємо на тарілку.

3. У ту ж сковороду додаємо масло і нарізаний невеликими шматочками фенхель. Смажимо до золотистого кольору приблизно 5 хвилин.

4. Далі повертаємо курку в сковороду. Додаємо бульйон і лимонний сік. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо 15 хвилин. Потім додаємо нарізані на 4 частини оливки. Готуємо ще 5 хвилин, потім додаємо кінзу. Солимо і перчимо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі по-селянськи з розмарином.