Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

750 г картоплі

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

500 г свіжих грибів

100 г сметани

2 білих цибулі

петрушка за смаком

3 ст. л. рослинної олії

1 лавровий лист

чорний перець горошком за смаком

Приготування:

1. Ретельно промиваємо гриби і очищаємо. Потім ошпарюємо окропом, нарізаємо і обсмажуємо на сковороді з цибулею.

2. Картоплю очищаємо, нарізаємо шматочками, обсмажуємо і кладемо разом з грибами в горщик. Горщик заливаємо водою до рівня верхнього шару.

3. Додаємо в блюдо сіль, лавровий лист, перець і сметану. Накривши горщик кришкою, ставимо в духовку на 30-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу зі щавлем і яйцем.