Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
3 солодких перця
Популярні новини зараз
Показати ще
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
40 шт. помідорів чері
1 ст. л. майорану
1 пучок базиліка
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Миємо та очищаємо 3 солодких перця. Розрізаємо навпіл, акуратно очищаємо.
2. Змащуємо форму для випічки невеликою кількістю олії, викладаємо на неї перці. Гарненько солимо.
3. Вимиваємо помідори черрі. Очищаємо від шкірки, кинувши їх на 10 секунд в окріп.
4. Очищені помідори щільно укладаємо в перці.
5. Перчимо і солимо все зверху. Додаємо листя базиліка і майорану.
6. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів, загортаємо посуд з перцями фольгою і випікаємо 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з печених плодів.