Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
3 солодких перця
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
40 шт. помідорів чері
1 ст. л. майорану
1 пучок базиліка
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Миємо та очищаємо 3 солодких перця. Розрізаємо навпіл, акуратно очищаємо.
2. Змащуємо форму для випічки невеликою кількістю олії, викладаємо на неї перці. Гарненько солимо.
3. Вимиваємо помідори черрі. Очищаємо від шкірки, кинувши їх на 10 секунд в окріп.
4. Очищені помідори щільно укладаємо в перці.
5. Перчимо і солимо все зверху. Додаємо листя базиліка і майорану.
6. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів, загортаємо посуд з перцями фольгою і випікаємо 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з печених плодів.