Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
3 солодких перця
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
40 шт. помідорів чері
1 ст. л. майорану
1 пучок базиліка
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Миємо та очищаємо 3 солодких перця. Розрізаємо навпіл, акуратно очищаємо.
2. Змащуємо форму для випічки невеликою кількістю олії, викладаємо на неї перці. Гарненько солимо.
3. Вимиваємо помідори черрі. Очищаємо від шкірки, кинувши їх на 10 секунд в окріп.
4. Очищені помідори щільно укладаємо в перці.
5. Перчимо і солимо все зверху. Додаємо листя базиліка і майорану.
6. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів, загортаємо посуд з перцями фольгою і випікаємо 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з печених плодів.