Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

800 г тріски

Популярні новини зараз

Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця

Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки

Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями

Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей

Показати ще

1,5 червоного солодкого перцю

3 помідора

1 цибулина

1 зубчик часнику

лимонний сік за смаком

150 г сиру моцарелла

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Помідори очищаємо від шкірки. З перцю знімаємо шкірку. Лук очищаємо і нарізаємо. Часник очищаємо.

2. Кладемо овочі в блендер і змішуємо до однорідного пюре.

3. Тріску кладемо у форму для випічки. Солимо, перчимо, посипаємо спеціями і поливаємо лимонним соком.

4. Заливаємо рибу соусом з овочів. Зверху посипаємо моцарелою.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 25-30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадних капкейків.