Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
300 г помідорів
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
50 мл оливкової олії
2 головки часнику
15 г зеленого базиліка
прованські трави за смаком
100 мл курячого бульйону
50 г цибулі
30 г цукрової пудри
Приготування:
1. Розрізаємо томати навпіл і викладаємо на змащене олією деко.
2. Добре посипаємо цукровою пудрою, травами і половиною головки часнику.
3. Розігріваємо духовку до 190 градусів і запікаємо протягом 20 хвилин.
4. Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, додавши прованські трави і часник.
5. Кладемо в блендер і збиваємо до однорідності.
6. Додаємо курячий бульйон, сіль, перець і проціджуємо.
7. Перелити суп в супницю, прикрашаємо листям базиліка і оливковою олією.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженої свинини.