Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
265 г вершкового масла
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
400 г гіркого шоколаду
170 г цукру мусковадо
5 яєць
50 г борошна
230 г мигдалю
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Вистилаємо форму для пирога папером для випічки.
3. Розтоплюємо шоколад, масло і цукор на водяній бані до однорідності.
4. Далі знімаємо согня і вбиваємо яєчні жовтки.
5. Білки збиваємо до міцної піни у великій мисці і додаємо шоколадну масу, борошно і мигдаль. Добре перемішуємо.
6. Виливаємо масу у форму і випікаємо 30 хвилин.
7. Охолоджуємо і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші в томатному маринаді.