Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
265 г вершкового масла
У 2026 році залишитесь без квартири: чиє право власності оскаржать
Учням 9-х класів повернуть обов'язкові іспити: що складатимуть
Що робити, якщо генератор сусідів заважає своїм шумом
Підвищення тарифів на світло: коли та на скільки подорожчає
400 г гіркого шоколаду
170 г цукру мусковадо
5 яєць
50 г борошна
230 г мигдалю
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Вистилаємо форму для пирога папером для випічки.
3. Розтоплюємо шоколад, масло і цукор на водяній бані до однорідності.
4. Далі знімаємо согня і вбиваємо яєчні жовтки.
5. Білки збиваємо до міцної піни у великій мисці і додаємо шоколадну масу, борошно і мигдаль. Добре перемішуємо.
6. Виливаємо масу у форму і випікаємо 30 хвилин.
7. Охолоджуємо і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші в томатному маринаді.