Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

265 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

400 г гіркого шоколаду

170 г цукру мусковадо

5 яєць

50 г борошна

230 г мигдалю

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Вистилаємо форму для пирога папером для випічки.

3. Розтоплюємо шоколад, масло і цукор на водяній бані до однорідності.

4. Далі знімаємо согня і вбиваємо яєчні жовтки.

5. Білки збиваємо до міцної піни у великій мисці і додаємо шоколадну масу, борошно і мигдаль. Добре перемішуємо.

6. Виливаємо масу у форму і випікаємо 30 хвилин.

7. Охолоджуємо і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші в томатному маринаді.