Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
170 г арахісу
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині
Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки
Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу
Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам
1 склянка борошна
230 г сметани
1 склянка цукрової пудри
2 яйця
½ ч. л. соди
Приготвление:
1. Подрібнюємо горіхи.
2. Борошно просіваємо з содою і цукровою пудрою. Додаємо сметану і яйця. Вимішуємо тісто.
3. Додаємо в тісто подрібнені горіхи, залишивши небагато для прикраси. Перемішуємо.
4. Заповнюємо тістом форми для випічки. Зверху кожен кекс посипаємо горіхами.
5. Розігріваємо духовку до 150 градусів і випікаємо протягом 30-35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт плову з перловки і цибулі.