Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
300 г білої цибулі
Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік
Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ
2 ст. л. курячого жиру
2 склянки перлової крупи
сіль і перець за смаком
950 мл курячого бульйону
Приготування:
1. Велику каструлю наповнюємо водою і кип'ятимо. Додаємо цибулю і опускаємо на 1 хвилину, поки не почне відпадати лушпиння. Нарізаємо кільцями.
2. Розігріваємо жир у великій каструлі на середньому вогні, поки не стане гарячим, але не почне диміти. Додаємо перловку, готуємо, часто помішуючи, поки крупа не потемніє і не стане ароматною. Близько 15-20 хвилин.
3. Додаємо бульйон і цибулю. Доводимо до кипіння. Солимо і перчимо. Накриваємо кришкою і готуємо, поки не стане ніжною, близько 40 хвилин. Якщо вся рідина вбереться, але крупа ще не готова, додаємо кілька ложок води або бульйону. Подаємо гарячим.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляних кульок з м'ясом.