Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2,5 склянки гречаної крупи
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Будемо мерзнути взимку: українці можуть залишитися без опалення
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
1 ч. л. солі
3 ст. л. вершкового масла
Приготоыление:
1. Кладемо на сковороду 1 ст. л. олії і додаємо крупу. Тримаємо крупу на вогні поки вона не підрум'яниться постійно помішуючи.
2. У каструлю додаємо 3,5 склянки води, солимо її і ставимо на вогонь. Коли вода закипить,додаємо борошно і варимо до загустіння. Потім, щільно накриваємо кришкою і ставимо в духовку на 1-1,5 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляного пирога з куркою.