Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої грудки

Популярні новини зараз

Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати

Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою

Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні

Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати

Показати ще

1 цибулина

1 морквина

3 картоплі

250 г плавленого сирка

білий хліб за смаком

400 г свіжих печериць

1 пучок зелені

Приготування:

1. Кладемо в 3х літрову каструлю курячу грудку, чищену цибулю і моркву. Доводимо до кипіння і варимо протягом 20-30 хвилин. Потім виймаємо курку і нарізаємо кубиками.

2. Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками. Гриби нарізаємо і злегка обсмажуємо.

3. У киплячій бульйон додаємо картоплю. Варимо 5-7 хвилин. Потім додаємо гриби і курку. Додаємо сир.

4. Нарізаємо зелень і додаємо в суп. Додаємо сіль, спеції за смаком. Через хвилину вимикаємо.

5. Поки суп настоюється нарізаємо кубиками хліб і ставимо на 5-10 хвилин у духовку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного рагу з перцем, помідорами і баклажанами.