Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячої грудки
Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні
Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати
1 цибулина
1 морквина
3 картоплі
250 г плавленого сирка
білий хліб за смаком
400 г свіжих печериць
1 пучок зелені
Приготування:
1. Кладемо в 3х літрову каструлю курячу грудку, чищену цибулю і моркву. Доводимо до кипіння і варимо протягом 20-30 хвилин. Потім виймаємо курку і нарізаємо кубиками.
2. Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками. Гриби нарізаємо і злегка обсмажуємо.
3. У киплячій бульйон додаємо картоплю. Варимо 5-7 хвилин. Потім додаємо гриби і курку. Додаємо сир.
4. Нарізаємо зелень і додаємо в суп. Додаємо сіль, спеції за смаком. Через хвилину вимикаємо.
5. Поки суп настоюється нарізаємо кубиками хліб і ставимо на 5-10 хвилин у духовку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного рагу з перцем, помідорами і баклажанами.