Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
300 г білокачанної капусти
ПриватБанк блокує картки після чужого списання: клієнти залишаються без грошей та відповіді
Українці можуть залишитись без води та каналізації: у зоні ризику всі великі міста
Пенсія подорожчає часом: на українців 60+ чекає великий перегляд правил вже з 1 січня 2026 року
Грошова допомога для пенсіонерів: хто може отримати понад 10 тисяч гривень
2 баклажана
2 цибулини
1 морквина
4 помідора
4 картоплі
300 г курячої печінки
сіль і перець за смаком
2 лаврових листа
2 солодких перцю
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Овочі нарізаємо довільно. Викладаємо їх у казан.
2. Нарізаємо капусту. У казані нагріваємо олію. Викладаємо капусту в казан. Солимо, перемішуємо і накриваємо казан кришкою.
3. Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо, кладемо в казан і перемішуємо.
4. Те ж саме робимо з цибулею, перцем, морквою і помідорами.
5. Далі кладемо картоплю і печінку. Якщо овочі дадуть мало соку додаємо трохи води або бульйону. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Перемішуємо ще раз.
6. Тушкуємо рагу до готовності картоплі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного крему для торта і капкейків.