Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г картоплі

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Показати ще

25 г вершкового масла

2 ч. л. насіння фенхелю

600 г філе лосося

100 мл білого сухого вина

150 мл вершків

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 190 градусів.

2. Нарізаємо картоплю на кружечки і варимо в киплячій підсоленій воді майже до готовності. Зливаємо і промиваємо під холодною водою.

3. Змащуємо форму для випічки вершковим маслом і викладаємо рівним шаром половину картоплі, зверху знову змащуємо маслом і посипаємо половиною фенхелю. Солимо і перчимо рибу за смаком.

4. У мисці змішуємо вино, вершки і нарізаний кріп і заливаємо рибу. Зверху кладемо картоплю і змащуємо вершковим маслом. Посипаємо фенхелем, солимо і перчимо.

5. Запікаємо протягом 45-50 хвилин до рум'яної скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляного гратена з вершками.