Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г картоплі
ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
25 г вершкового масла
2 ч. л. насіння фенхелю
600 г філе лосося
100 мл білого сухого вина
150 мл вершків
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 190 градусів.
2. Нарізаємо картоплю на кружечки і варимо в киплячій підсоленій воді майже до готовності. Зливаємо і промиваємо під холодною водою.
3. Змащуємо форму для випічки вершковим маслом і викладаємо рівним шаром половину картоплі, зверху знову змащуємо маслом і посипаємо половиною фенхелю. Солимо і перчимо рибу за смаком.
4. У мисці змішуємо вино, вершки і нарізаний кріп і заливаємо рибу. Зверху кладемо картоплю і змащуємо вершковим маслом. Посипаємо фенхелем, солимо і перчимо.
5. Запікаємо протягом 45-50 хвилин до рум'яної скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляного гратена з вершками.