Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
450 г картоплі
Гороскоп на сьогодні 7 жовтня: відповідальність близнюків, переговори дів та успіх козерогів
ТЦК затримали й не випускають: план дій від юристів
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
1 зубчик часнику
150 мл вершків
25 г вершкового масла
мускатний горіх за смаком
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Очищаємо і нарізаємо картоплю. Заливаємо скибочки холодною водою і перемішуємо.
2. Викладаємо картоплю в форму шарами, пересипаючи подрібненим часником, перцем і сіллю.
3. З'єднуємо вершки і молоко, заливаємо картоплю, посипаємо мускатним горіхом, зверху кладемо шматочки вершкового масла і запікаємо протягом 1,5 години при 150 градусах.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу-пюре з білим вином.