Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 4

Інгредієнти:

450 г картоплі

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 7 жовтня: відповідальність близнюків, переговори дів та успіх козерогів

ТЦК затримали й не випускають: план дій від юристів

Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки

Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам

Показати ще

1 зубчик часнику

150 мл вершків

25 г вершкового масла

мускатний горіх за смаком

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Очищаємо і нарізаємо картоплю. Заливаємо скибочки холодною водою і перемішуємо.

2. Викладаємо картоплю в форму шарами, пересипаючи подрібненим часником, перцем і сіллю.

3. З'єднуємо вершки і молоко, заливаємо картоплю, посипаємо мускатним горіхом, зверху кладемо шматочки вершкового масла і запікаємо протягом 1,5 години при 150 градусах.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу-пюре з білим вином.