Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

400 г борошна

Популярні новини зараз

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

250 г цукру

4 ст. л. сметани

щіпка солі

1 ч. л. розпушувача

200 г вершкового масла

2 ст. л. крохмалю

2 лимона

Приготування:

1. Насипаємо в миску борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо. У миску кладемо м'яке вершкове масло, розтираємо, додаємо дрібку солі. Далі додаємо борошно з розпушувачем. Замішуємо м'яке тісто, додаючи 4 ст. л. сметани. Відокремлюємо 1/4 частину тіста і ділимо його на 5 рівних частин. Загортаємо їх у харчову плівку і кладемо в морозильну камеру. Залишок тіста загортаємо в харчову плівку і кладемо в морозильну камеру.

2. Два лимона натираємо на крупній тертці разом з шкіркою. Додаємо цукор, крохмаль і добре перемішуємо.

3. Виймаємо тісто з холодильника і розподіляємо по дну форми для випікання. Робимо невеликий бортик. Заливаємо в отриману чашу з тіста лимонну начинку. З морозилки виймаємо заморожене тісто і натираємо на крупній тертці на поверхню пирога.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих тюфтельок з моцарелою.