Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 мл вершків

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

150 г цукру

15 г желатину

2 яєчних жовтка

1 ч. л. ваніліну

Приготування:

1. Беремо 350 мл вершків, додаємо до них ванілін і цукор, ставимо на вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння.

2. Тим часом змішуємо залишок вершків з жовтками і желатином. Цю суміш додаємо до нагрітих вершків, перемішуємо і продовжуємо нагрівати на плиті. Доводимо до кипіння.

3. Далі залишаємо охолонути 15 хвилин при кімнатній температурі. Потім збиваємо міксером на великій потужності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з картоплею.