Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 мл вершків
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"
Кардинальні зміни у мобілізації: торкнеться навіть заброньованих
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
150 г цукру
15 г желатину
2 яєчних жовтка
1 ч. л. ваніліну
Приготування:
1. Беремо 350 мл вершків, додаємо до них ванілін і цукор, ставимо на вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння.
2. Тим часом змішуємо залишок вершків з жовтками і желатином. Цю суміш додаємо до нагрітих вершків, перемішуємо і продовжуємо нагрівати на плиті. Доводимо до кипіння.
3. Далі залишаємо охолонути 15 хвилин при кімнатній температурі. Потім збиваємо міксером на великій потужності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з картоплею.