Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
¼ склянки оливкової олії
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
2 жовтих солодких перця
2 червоних солодких перця
2 помаранчевих солодких перця
1 головка цибулі
4 зубчики часнику
1 ст. л. сушеного орегано
1 ст. л. цукру
5 помідорів
сіль і перець за смаком
½ склянки листя базиліка
лимонний сік за смаком
Приготування:
1. Перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими смужками. Помідори очищаємо від насіння і нарізаємо кубиками.
2. Добре розігріваємо оливкову олію на середньому вогні в сковороді. Додаємо нарізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажуємо 2-3 хвилини до рум'яного кольору.
3. До цибулі додаємо перець, перемішуємо і обсмажуємо 4-5 хвилин до м'якості. Перці повинні бути злегка хрусткими всередині.
4. Додаємо подрібнений часник і обсмажуємо ще 1-2 хвилини.
5. Злегка солимо, додаємо цукор і орегано. Обсмажуємо 1 хвилину.
6. Додаємо помідори і смажимо ще хвилину.
7. Вимикаємо вогонь і додаємо базилік. Злегка перчимо. Перед подачею збризкуємо лимонним соком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт форелі на пару з журавлино-медовим соусом.