Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 кг качки
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Нові суми у платіжках: скільки коштуватиме доставка газу у 2026 році
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
500 г вишні
1 стакан червоного сухого вина
перець і сіль за смаком
100 мл рослинного масла
Приготування:
1. Натираємо качку сіллю і перцем і ставимо в духовку. Смажимо протягом 40 хвилин, постійно змочуючи маслом.
2. Тушкуємо вишні без кісточок в червоному вині, за 10 хвилин до готовності качки, поливаємо її вином з вишнею, ще раз солимо і перчимо.
3. Подаємо качку гарячої разом з соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріжків з грибною начинкою.