Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 кг качки
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
Все життя платив податки – залишився ні з чим: ФОПам масово відмовляють у пенсії - у чому причина
Кардинальні зміни у мобілізації: торкнеться навіть заброньованих
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
500 г вишні
1 стакан червоного сухого вина
перець і сіль за смаком
100 мл рослинного масла
Приготування:
1. Натираємо качку сіллю і перцем і ставимо в духовку. Смажимо протягом 40 хвилин, постійно змочуючи маслом.
2. Тушкуємо вишні без кісточок в червоному вині, за 10 хвилин до готовності качки, поливаємо її вином з вишнею, ще раз солимо і перчимо.
3. Подаємо качку гарячої разом з соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріжків з грибною начинкою.