Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 кг качки
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла
В українців перевірять житло – прийдуть додому
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
500 г вишні
1 стакан червоного сухого вина
перець і сіль за смаком
100 мл рослинного масла
Приготування:
1. Натираємо качку сіллю і перцем і ставимо в духовку. Смажимо протягом 40 хвилин, постійно змочуючи маслом.
2. Тушкуємо вишні без кісточок в червоному вині, за 10 хвилин до готовності качки, поливаємо її вином з вишнею, ще раз солимо і перчимо.
3. Подаємо качку гарячої разом з соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріжків з грибною начинкою.