Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
1 лимон
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
500 г яловичого філе
150 г рису басматі
1 пучок петрушки
7 корнішонів
250 г свіжих печериць
1 зубчик часнику
1 червоний лук
1 ст. л. паприки
1 ст. л. вершкового масла
бренді за смаком
150 г сметани
2 ст. л. оливокового масла
морська сіль і перець за смаком
Приготування:
1. У киплячу воду кладемо рис з цедрою лимона. Готуємо по інструкції на упаковці.
2. Подрібнюємо петрушку і нарізаємо гриби на четвертинки. Подрібнюємо корнішони.
3. Ставимо сковороду на середній вогонь. Дрібно нарізаємо часник і цибулю. Нагріваємо на сковороді оливкове масло і смажимо цибулю з часником до м'якості. Знімаємо з вогню.
4. Нарізаємо м'ясо на тонкі довгі шматочки. Перемішуємо м'ясо з сіллю, перцем і паприкою. Відкладаємо в сторону на декілька хвилин.
5. Розігріваємо ложку оливокового масла на чистій сковороді. Обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки. Додаємо гриби і половину петрушки, смажимо ще 2 хвилини. Додаємо цибулю і часник.
6. Додаємо половини сметану і корнішони і готуємо ще 1 хвилину.
7. Знімаємо сковороду з вогню, заливаємо сік лимона і залишок сметани. Добре перемішуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових мафінів за 30 хвилин.