Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
150 г борошна
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
150 г цукру
3 яйця
1 ч. л. розпушувача
5 ст. л. апельсинового соку
1 ч. л. ванільної есенції
250 г вершкового сиру
2 ст. л. ванільного цукру
150 г вершкового масла
50 г білого шоколаду
Приготування:
1. За годину до готування дістаємо масло. Коли воно стане м'яким, збиваємо його міксером, додавши цукор, продовжуючи збивати 2-3 хвилини. Додаємо по 1 яйця, ванільний екстракт, апельсиновий сік, добре збиваємо. Просіваємо борошно і розпушувач, перемішуємо.
2. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Формочки змащуємо маслом, наповнюємо їх тістом і випікаємо протягом 15-20 хвилин.
3. Коли капкейки охолонуть, прикрашаємо кремом. Шоколад розтоплюємо, остуджуємо, змішуємо з вершковим сиром і ванільним цукром.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт котлет з сочевиці з гірчичним соусом.