Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
220 г вершкового масла
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
330 г цукрової пудри
2 лимона
4 ч. л. розпушувача
щіпка солі
2 яйця
270 г борошна
250 г сиру рікотта
Приготовлене:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Змішуємо масло, цукрову пудру, яйця, рікотту, сік і цедру 1 лимона міксером.
3. Просіваємо борошно і додаємо в нього розпушувач і сіль.
4. Перемішуємо 2 маси між собою до однорідності. Викладаємо отриману суміш у форму для випікання діаметром 26 см, попередньо виклавши її пергаментом.
5. Лимон очищаємо, нарізаємо тонкими часточками і прикрашаємо їм масу.
6. Далі кладемо пиріг в духовку і запікаємо протягом 30-35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого асорті.