Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
220 г вершкового масла
До 7 годин без світла: українцям приготували графіки відключень
Нові суми у платіжках: скільки коштуватиме доставка газу у 2026 році
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
330 г цукрової пудри
2 лимона
4 ч. л. розпушувача
щіпка солі
2 яйця
270 г борошна
250 г сиру рікотта
Приготовлене:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Змішуємо масло, цукрову пудру, яйця, рікотту, сік і цедру 1 лимона міксером.
3. Просіваємо борошно і додаємо в нього розпушувач і сіль.
4. Перемішуємо 2 маси між собою до однорідності. Викладаємо отриману суміш у форму для випікання діаметром 26 см, попередньо виклавши її пергаментом.
5. Лимон очищаємо, нарізаємо тонкими часточками і прикрашаємо їм масу.
6. Далі кладемо пиріг в духовку і запікаємо протягом 30-35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого асорті.