Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г червоної сочевиці
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
50 г манної крупи
½ штуки цибулі
3 ст. л. борошна
6 ст. л. оливкової олії
3 ст. л. води
2 ст. л. гірчиці
1 ч. л. меду
сіль і перець за смаком
1 ч. л. білого винного оцту
Приготування:
1. У киплячу воду засипаємо сочевицю і варимо 15 хвилин на повільному вогні. В кінці солимо.
2. Тим часом, тонкою струйкою у киплячу воду засипаємо манку у співвідношенні 50 г манки і 150 мл води. Варимо 3 хвилини, помішуючи, до загустіння манної крупи.
3. Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Змішуємо сочевицю, манну крупу, цибулю, борошно, солимо і перчимо.
4. На розігріту з маслом сковороду ложкою викладаємо невеликі котлетки з тіста. Обсмажуємо з двох сторін до отримання золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кунжутного тістечка.