Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г рисової локшини
Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"
Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться
Все життя платив податки – залишився ні з чим: ФОПам масово відмовляють у пенсії - у чому причина
Українцям з малою пенсією докинуть грошей: кому прийдуть доплати у червні та липні
400 г курячих шлунків
1 пекінська капуста
1 головка цибулі
2 зубчики часнику
20 г кінзи
50 мл соєвого соусу
1 лимон
50 мл рослинного масла
½ ч. л. китайських прянощів «П'ять спецій»
Приготування:
1. Відкладаємо 4 листа капусти в бік. Решту нарізаємо.
2. Дрібно нарізаємо цибулю і часник, обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості, після чого додаємо нарізані курячі шлунки і тушкуємо, помішуючи, 5 хвилин.
3. Далі приправляємо спеціями, соєвим соусом, соком лимона. Додаємо капусту, тушкуємо ще 2 хвилини. Далі знімаємо з вогню і перемішуємо з листям кінзи і попередньо замоченою в гарячій воді рисовою локшиною.
4. Тепер на капустяне листя кладемо суміш шлунків і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачного кексу з сухофруктами.