Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
200 г цибулі
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Нові суми у платіжках: скільки коштуватиме доставка газу у 2026 році
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
2 зубчики часнику
3 склянки курячого бульйону
450 г капусти броколі
2,5 склянки молока
0,3 склянки борошна
¼ ч. л. чорного перцю
230 г плавленого сиру
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. На середньому вогні розігріваємо каструлю і додаємо трохи олії. Додаємо подрібнену цибулю і часник і смажемо 3 хвилини. Додаємо бульйон і брокколі і доводимо до кипіння. Варимо 10 хвилин на середньому вогні.
2. У мисці змішуємо молоко і борошно. Додаємо в суп і готуємо помішуючи приблизно 5 хвилин, поки злегка не загусне. Перчимо і знімаємо з вогню.
3. Вмішуємо сир і перемішуємо поки він повністю не розплавиться.
4. Переливаємо третину або половину супу в блендер і подрібнюємо до стану пюре. Повертаємо в каструлю і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в сирному соусі.