Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячого філе
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині
ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
2 апельсина
1 зубчик часнику
250 г вершків
½ склянки білого сухого вина
20 мл рослинного масла
2 ч. л. гірчиці
250 г плавленого сиру
Приготування:
1. Миємо апельсини і вичавлюємо сік. Натираємо цедру на дрібній тертці і додаємо в сік. Додаємо 1 ст. л. рослинного масла, сіль, гірчицю і вино. Все добре перемішуємо.
2. Нарізаємо курку на невеликі шматочки і покласти в маринад. Залишаємо на 30 хвилин. Потім, обсмажуємо курку в гарячій олії майже до готовності.
3. Тим часом виливаємо в каструльку вершки і плавлений сир. На маленькому вогні розмішуємо до однорідності, потім виливаємо в курку і видавлюємо зубчик часнику. Тушкуємо ще кілька хвилин, помішуючи. Подаємо з рисом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого асорті.