Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
2 баклажана
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
700 г м'ясного фаршу
4 помідора
250 г томатної пасти
1 головка цибулі
150 г твердого сиру
Приготування:
1. Обсмажуємо в оливковій олії нарізану цибулину, додаємо фарш, доводимо до готовності, потім додаємо помідори. Солимо, перчимо і відставляємо в бік.
2. Баклажани нарізаємо тонкими пластинками, обсмажуємо на оливковій олії кілька секунд з кожної сторони.
3. В квадратну форму для запікання викладаємо шар баклажанів, далі м'ясний фарш, заливаємо все томатною пастою. Потім кладемо ще один шар баклажанів, повторюємо всі інші шари. Зверху накриваємо фольгою і ставимо в розігріту духовку на 20-25 хвилин.
4. Знімаємо фольгу, посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку ще на 10-15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного кекса з родзинками.