Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година
Порції: 10
Інгредієнти:
3,5 склянки борошна
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1 склянка води
4 ст. л. рослинного масла
1 ч. л. цукру
5 помідорів
200 г сиру бринза
2 зубчики часнику
зелень за смаком
сіль за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо помідори кружечками. Бринзу розминаємо виделкою, видавлюємо часник, додаємо нарізану зелень і перемішуємо.
2. В окропі розмішуємо цукор і сіль, додаємо рослинне масло, борошно. Вимішуємо м'яке тісто. Залишаємо відпочити близько 30 хвилин.
3. Половину тіста розкочуємо у великий тонкий пласт. Кладемо на тісто кружечки помідорів не ближче, ніж на 3 см. На помідори кладемо начинку.
4. Розкачуємо другий пласт тесту, накриваємо їм перший. Склянкою, вирезаем пиріжки. Смажимо пиріжки у великій кількості олії з обох сторін.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стручкової квасолі з яйцем і помідорами.