Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година

Порції: 10

Інгредієнти:

3,5 склянки борошна

Популярні новини зараз

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

1 склянка води

4 ст. л. рослинного масла

1 ч. л. цукру

5 помідорів

200 г сиру бринза

2 зубчики часнику

зелень за смаком

сіль за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо помідори кружечками. Бринзу розминаємо виделкою, видавлюємо часник, додаємо нарізану зелень і перемішуємо.

2. В окропі розмішуємо цукор і сіль, додаємо рослинне масло, борошно. Вимішуємо м'яке тісто. Залишаємо відпочити близько 30 хвилин.

3. Половину тіста розкочуємо у великий тонкий пласт. Кладемо на тісто кружечки помідорів не ближче, ніж на 3 см. На помідори кладемо начинку.

4. Розкачуємо другий пласт тесту, накриваємо їм перший. Склянкою, вирезаем пиріжки. Смажимо пиріжки у великій кількості олії з обох сторін.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стручкової квасолі з яйцем і помідорами.