Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година
Порції: 10
Інгредієнти:
3,5 склянки борошна
У школах викладатимуть новий предмет: такого ще освітяни не бачили
Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК
ТЦК не мають права вимагати: омбудсман пройшовся по вуличним рейдам з мобілізації
ТЦК проводять нові "облави" – куди нагрянуть
1 склянка води
4 ст. л. рослинного масла
1 ч. л. цукру
5 помідорів
200 г сиру бринза
2 зубчики часнику
зелень за смаком
сіль за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо помідори кружечками. Бринзу розминаємо виделкою, видавлюємо часник, додаємо нарізану зелень і перемішуємо.
2. В окропі розмішуємо цукор і сіль, додаємо рослинне масло, борошно. Вимішуємо м'яке тісто. Залишаємо відпочити близько 30 хвилин.
3. Половину тіста розкочуємо у великий тонкий пласт. Кладемо на тісто кружечки помідорів не ближче, ніж на 3 см. На помідори кладемо начинку.
4. Розкачуємо другий пласт тесту, накриваємо їм перший. Склянкою, вирезаем пиріжки. Смажимо пиріжки у великій кількості олії з обох сторін.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стручкової квасолі з яйцем і помідорами.