Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 10
Інгредієнти:
300 г борошна
Поясніть, звідки долари: українцям почали задавати питання у банку
Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться
Воду з-під крана пити не можна: українців суворо попередили щодо якості
ТЦК будуть безсилі: юрист пояснив, кого не мають право затримувати на блокпостах
150 г вершкового масла
300 г цукру
16 г розпушувача
3 яйця
200 г родзинок
250 г товорога
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом форму для кексу.
2. М'яке масло збиваємо з цукром на високій швидкості міксера протягом 5 хвилин.
3. Додаємо сир і знову збиваємо до однорідної консистенції.
4. По одному додаємо яйця і продовжуємо збивати.
5. Додаємо розпушувач і просіяне борошно. Далі знову все збиваємо на маленькій швидкості.
6. Додаємо родзинки. Тісто викладаємо у форму, випікаємо протягом 55 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини в беконі з яблуками.