Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг печериць

Популярні новини зараз

Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться

ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде

Думали, квартира ваша? Скоро тисячі українців можуть втратити житло, оформлене за правилами

"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні

Показати ще

5 зубчиків часнику

4 ст. л. оливоквого масла

100 мл білого сухого вина

прянощі за смаком

2 яйця

червоний базилік за смаком

200 г сиру сулугуні

Приготування:

1. Гриби промиваємо, капелюшки відокремлюємо від ніжок. Ніжки грибів дрібно нарізаємо, часник теж. В розпеченому оливоковом маслі обсмажуємо часник до золотистого кольору, потім часник виймаємо і там же обсмажуємо ніжки грибів до готовності.

2. Сир натираємо на тертці, вмішуємо в нього яйця, додаємо цю суміш в гриби і посипаємо все панірувальними сухарями і дрібно нарізаним базиліком. Додаємо прянощі за смаком. Як слідує все перемішуємо.

3. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Капелюшки грибів начиняємо фаршем, викладаємо на змащене оливковою олією деко або блюдо для смаження. Сбризкуємо вином і ставимо в духовку. Запікаємо приблизно протягом 30 хвилин, час від часу збризкуючи вином.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого каррі з печерицями.