Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г філе

Популярні новини зараз

Українцям перекреслюють роки життя: частину стажу скасують без попередження - кого стосується

Ухилянтів хочуть дістати за кордоном: що будуть робити ТЦК

Перевірятимуть усіх - і людей, і автомобілі: СБУ розгорнула масштабні перевірки

"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні

Показати ще

50 г білого хліба

100 мл молока

40 г вершкового масла

1 яйце

4 ст. л. панірувальних сухарів

40 мл рослинного масла

¼ ч. л. меленого чорного перцю

½ ч. л. солі

Приготування:

1. Нарізаємо філе невеликими шматками. Замочуємо хліб у молоці.

2. Подрібнюємо курку в блендері або м'ясорубці разом з хлібом. Додаємо сіль і перець, перемішуємо до однорідності.

3. Фарш ділимо на котлетки, в центр кладемо шматочок вершкового масла. Щільно закриваємо його всередині.

4. Кожну котлету занурюємо в сухарі, потім в яйце, і знову в сухарі. Смажимо на помірно розігрітій сковороді з кожного боку до золотистого кольору.

5. Подаємо зі свіжими овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стручкової квасолі з яйцем і помідорами.