Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г філе
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"
У школах викладатимуть новий предмет: такого ще освітяни не бачили
Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації
Роки праці більше не важливі: у ПФУ повідомили про новий пенсійний порядок
50 г білого хліба
100 мл молока
40 г вершкового масла
1 яйце
4 ст. л. панірувальних сухарів
40 мл рослинного масла
¼ ч. л. меленого чорного перцю
½ ч. л. солі
Приготування:
1. Нарізаємо філе невеликими шматками. Замочуємо хліб у молоці.
2. Подрібнюємо курку в блендері або м'ясорубці разом з хлібом. Додаємо сіль і перець, перемішуємо до однорідності.
3. Фарш ділимо на котлетки, в центр кладемо шматочок вершкового масла. Щільно закриваємо його всередині.
4. Кожну котлету занурюємо в сухарі, потім в яйце, і знову в сухарі. Смажимо на помірно розігрітій сковороді з кожного боку до золотистого кольору.
5. Подаємо зі свіжими овочами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стручкової квасолі з яйцем і помідорами.