Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 головки цибулі
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
500 г яловичої вирізки
300 г свіжих печериць
1 ст. л. гірчиці
3 ст. л. сметани
2 ст. л. борошна
сіль і перець за смаком
спеції за смаком
Приготування:
1. Яловичину нарізаємо впоперек волокон на пластинки шириною 5-6 см, відбиваємо, солимо і перчимо. Потім нарізаємо соломкою.
2. На сильному вогні в глибокій сковороді обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки.
3. Додаємо борошно і постійно помішуючи, смажимо м'ясо ще 5-6 хвилин.
4. Печериці нарізаємо тонкими пластинками, а цибулю півкільцями. Розтоплюємо масло на сковороді і обсмажуємо цибулю до м'якості на невеликому вогні.
5. Додаємо печериці до цибулі і тушкуємо до повного випаровування рідини.
6. Печериці з'єднуємо з гірчицею і сметаною, заливаємо 2 склянками води і тушкуємо ще кілька хвилин. До соусу додаємо м'ясо і помішуючи, ставимо на маленький вогонь, хвилин на 25-30.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт оладок з курячого філе.