Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

250 г сиру маскарпоне

80 г білого цукру

20 шт. печива савоярді

30 мл коньяку

400 мл свіжозвареної кави

какао-порошок за смаком

обсмажені зерна кави за смаком

Приготування:

1. Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо з половиною цукру в блендері на водяній бані до розчинення цукру. Знімаємо з водяної бані і додаємо сир, акуратно перемішуємо до однорідності. Окремо збиваємо білки кімнатної температури з дрібкою солі, поступово додаючи залишок цукру. Збиті білки по ложці додаємо в сирну масу, акуратно перемішуємо.

2. Змішуємо холодну каву і коньяк. По одному занурюємо савоярді в каву на пару секунд і викладаємо на дно форми. Покриваємо печиво щедрим шаром крему, на крем просіваємо какао-порошок. Зверху кладемо другий шар печива, далі крем і знову какао-порошок.

3. Залишаємо в холодильник на ніч.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананів в шоколаді.