Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5 кг картоплі

Популярні новини зараз

Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів

Гороскоп на сьогодні, 14 червня: чого краще не робити, аби не пошкодувати вже скоро

Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК

Українцям перекреслюють роки життя: частину стажу скасують без попередження - кого стосується

Показати ще

4 ст. л. оливкової олії

щіпка орегано

1 лимон

морська сіль за смаком

Приготування:

1. Очищаємо, нарізаємо картоплю. Кладемо її в більшу каструлю з холодною водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, готуємо близько 5 хвилин. Потім зливаємо воду, накриваємо кришкою і гарненько встряхуємо.

2. Далі кладемо на велике деко, збризкуємо оливковою олією, посипаємо орегано, лимонною цедрою і морською сіллю. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Запікаємо близько 15 хвилин до золотистої скоринки. При необхідності перевертаємо один раз.

3. Дістаємо з духовки і перекладаємо на блюдо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини по-панськи.