Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1,5 кг картоплі
Популярні новини зараз
Показати ще
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
4 ст. л. оливкової олії
щіпка орегано
1 лимон
морська сіль за смаком
Приготування:
1. Очищаємо, нарізаємо картоплю. Кладемо її в більшу каструлю з холодною водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, готуємо близько 5 хвилин. Потім зливаємо воду, накриваємо кришкою і гарненько встряхуємо.
2. Далі кладемо на велике деко, збризкуємо оливковою олією, посипаємо орегано, лимонною цедрою і морською сіллю. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Запікаємо близько 15 хвилин до золотистої скоринки. При необхідності перевертаємо один раз.
3. Дістаємо з духовки і перекладаємо на блюдо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини по-панськи.