Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1,5 кг картоплі
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
Гороскоп на сьогодні, 14 червня: чого краще не робити, аби не пошкодувати вже скоро
Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК
Українцям перекреслюють роки життя: частину стажу скасують без попередження - кого стосується
4 ст. л. оливкової олії
щіпка орегано
1 лимон
морська сіль за смаком
Приготування:
1. Очищаємо, нарізаємо картоплю. Кладемо її в більшу каструлю з холодною водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, готуємо близько 5 хвилин. Потім зливаємо воду, накриваємо кришкою і гарненько встряхуємо.
2. Далі кладемо на велике деко, збризкуємо оливковою олією, посипаємо орегано, лимонною цедрою і морською сіллю. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Запікаємо близько 15 хвилин до золотистої скоринки. При необхідності перевертаємо один раз.
3. Дістаємо з духовки і перекладаємо на блюдо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини по-панськи.