Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1,5 кг картоплі
Популярні новини зараз
Показати ще
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
4 ст. л. оливкової олії
щіпка орегано
1 лимон
морська сіль за смаком
Приготування:
1. Очищаємо, нарізаємо картоплю. Кладемо її в більшу каструлю з холодною водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, готуємо близько 5 хвилин. Потім зливаємо воду, накриваємо кришкою і гарненько встряхуємо.
2. Далі кладемо на велике деко, збризкуємо оливковою олією, посипаємо орегано, лимонною цедрою і морською сіллю. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Запікаємо близько 15 хвилин до золотистої скоринки. При необхідності перевертаємо один раз.
3. Дістаємо з духовки і перекладаємо на блюдо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини по-панськи.