Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

8 курячих ніжок

Популярні новини зараз

До 20 години на добу без електрики: у Раді дали тривожний прогноз щодо відключень світла

Жінки на заводи, чоловіки – в окопи: ветеран закликав масштабувати мобілізацію

"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади

Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів

Показати ще

2 ст. л. оливокового масла

1 ріпчаста цибуля

1 ч. л. меленого перцю чилі

1 ч. л. меленого коріандру

400 г консервованих помідорів

2 ст. л. томатної пасти

125 г консервованої кукурудзи

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. У розігрітому маслі на сковороді обсмажуємо курячі ніжки до коричневої скоринки. Викладаємо на тарілку.

2. Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо протягом 4 хвилин, щоб вона стала м'якою. Додаємо коріандр і чилі.

3. Додаємо помідори з соком і томатну пасту.

4. В підготовлений соус повертаємо курку і готуємо її ще 20 хвилин.

5. Додаємо кукурудзу і готуємо ще 3-4 хвилини. Приправляємо сіллю і перцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт легкої запіканки з курячим філе, овочами і квасолею.