Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
8 курячих ніжок
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
Гороскоп на сьогодні, 14 червня: чого краще не робити, аби не пошкодувати вже скоро
Ціна на мед поб'є всі рекорди: що прогнозують пасічники
Думали, квартира ваша? Скоро тисячі українців можуть втратити житло, оформлене за правилами
2 ст. л. оливокового масла
1 ріпчаста цибуля
1 ч. л. меленого перцю чилі
1 ч. л. меленого коріандру
400 г консервованих помідорів
2 ст. л. томатної пасти
125 г консервованої кукурудзи
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. У розігрітому маслі на сковороді обсмажуємо курячі ніжки до коричневої скоринки. Викладаємо на тарілку.
2. Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо протягом 4 хвилин, щоб вона стала м'якою. Додаємо коріандр і чилі.
3. Додаємо помідори з соком і томатну пасту.
4. В підготовлений соус повертаємо курку і готуємо її ще 20 хвилин.
5. Додаємо кукурудзу і готуємо ще 3-4 хвилини. Приправляємо сіллю і перцем.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт легкої запіканки з курячим філе, овочами і квасолею.