Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г замороженої цвітної капусти
Пенсіонерів залишають без засобів до існування: кому припинять виплати до кінця року
Без довідки не буде виплат: який документ пенсіонери мають подати до ПФУ
Україну накриє мокрим снігом: синоптикиня розповіла про швидке похолодання до -12, коли готувати шапки
Дітей у школах оцінюватимуть по-новому: що зміниться
500 г філе курячої грудки
400 г зеленої стручкової квасолі
1 ріпчаста цибуля
1 морква
200 мл вершків
150 г твердого сиру
3 яйця
1 пучок кропу
2 ч. л. рослинного масла
Приготування:
1. Варимо в підсоленій воді куряче філе, відокремлюємо м'якоть.
2. В цьому ж бульйоні варимо капусту і квасолю, приблизно 7 хвилин.
3. Цибулю і терту моркву трохи обсмажуємо на 1 ч. л. масла.
4. Філе подрібнюємо в блендері. Відварені овочі теж подрібнюємо.
5. Далі змішуємо вершки, яйця, натертий сир, солимо за смаком.
6. Змішуємо всі інгредієнти разом.
7. Змащуємо форму для випічки маслом, викладаємо в неї масу і випікаємо в духовці приблизно 40 хвилин до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт риби в картопляній скоринці.