Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г замороженої цвітної капусти
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
500 г філе курячої грудки
400 г зеленої стручкової квасолі
1 ріпчаста цибуля
1 морква
200 мл вершків
150 г твердого сиру
3 яйця
1 пучок кропу
2 ч. л. рослинного масла
Приготування:
1. Варимо в підсоленій воді куряче філе, відокремлюємо м'якоть.
2. В цьому ж бульйоні варимо капусту і квасолю, приблизно 7 хвилин.
3. Цибулю і терту моркву трохи обсмажуємо на 1 ч. л. масла.
4. Філе подрібнюємо в блендері. Відварені овочі теж подрібнюємо.
5. Далі змішуємо вершки, яйця, натертий сир, солимо за смаком.
6. Змішуємо всі інгредієнти разом.
7. Змащуємо форму для випічки маслом, викладаємо в неї масу і випікаємо в духовці приблизно 40 хвилин до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт риби в картопляній скоринці.