Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг цвітної капусти
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
ТЦК будуть безсилі: юрист пояснив, кого не мають право затримувати на блокпостах
Українці на пенсії зможуть отримувати по 14 000 грн: кому призначать солідні виплати
Навіть родичів змусять платити: українцям доведеться повернути державі пільги на оплату комуналки
700 г солодкого перцю
1 молодий кабачок
500 г помідорів
250 г цибулі
сіль і перець за смаком
200 г моркви
зелень за смаком
рослинне масло за смаком
3 зубчики часнику
зелена цибуля за смаком
Приготування:
1. Подрібнюємо цибулю. Моркву натираємо на середній тертці. Капусту розбираємо на суцвіття. Кабачки очищаємо, нарізаємо кубиками. Перець очищаємо від насіння, нарізаємо соломкою. Помідори нарізаємо кубиками.
2. На олії обсмажуємо цибулю, додаємо моркву.
3. Додаємо капусту, кабачки, перець, тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин.
4. Потім додаємо помідори, солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізаний часник, тушкуємо до готовності.
5. Готове рагу посипаємо подрібненою зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної квасолі з тунцем і локшиною.