Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг цвітної капусти
Жінки на заводи, чоловіки – в окопи: ветеран закликав масштабувати мобілізацію
Відключення триватимуть до весни: де буде найгірша ситуація зі світлом
Нові правила переказів: які гроші заборонять переказувати
Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів
700 г солодкого перцю
1 молодий кабачок
500 г помідорів
250 г цибулі
сіль і перець за смаком
200 г моркви
зелень за смаком
рослинне масло за смаком
3 зубчики часнику
зелена цибуля за смаком
Приготування:
1. Подрібнюємо цибулю. Моркву натираємо на середній тертці. Капусту розбираємо на суцвіття. Кабачки очищаємо, нарізаємо кубиками. Перець очищаємо від насіння, нарізаємо соломкою. Помідори нарізаємо кубиками.
2. На олії обсмажуємо цибулю, додаємо моркву.
3. Додаємо капусту, кабачки, перець, тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин.
4. Потім додаємо помідори, солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізаний часник, тушкуємо до готовності.
5. Готове рагу посипаємо подрібненою зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної квасолі з тунцем і локшиною.