Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг цвітної капусти

Популярні новини зараз

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

700 г солодкого перцю

1 молодий кабачок

500 г помідорів

250 г цибулі

сіль і перець за смаком

200 г моркви

зелень за смаком

рослинне масло за смаком

3 зубчики часнику

зелена цибуля за смаком

Приготування:

1. Подрібнюємо цибулю. Моркву натираємо на середній тертці. Капусту розбираємо на суцвіття. Кабачки очищаємо, нарізаємо кубиками. Перець очищаємо від насіння, нарізаємо соломкою. Помідори нарізаємо кубиками.

2. На олії обсмажуємо цибулю, додаємо моркву.

3. Додаємо капусту, кабачки, перець, тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин.

4. Потім додаємо помідори, солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізаний часник, тушкуємо до готовності.

5. Готове рагу посипаємо подрібненою зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної квасолі з тунцем і локшиною.