Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг цвітної капусти
"Телефонні повістки" військовозобов'язаним: як реагувати на усний виклик до ТЦК
Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
700 г солодкого перцю
1 молодий кабачок
500 г помідорів
250 г цибулі
сіль і перець за смаком
200 г моркви
зелень за смаком
рослинне масло за смаком
3 зубчики часнику
зелена цибуля за смаком
Приготування:
1. Подрібнюємо цибулю. Моркву натираємо на середній тертці. Капусту розбираємо на суцвіття. Кабачки очищаємо, нарізаємо кубиками. Перець очищаємо від насіння, нарізаємо соломкою. Помідори нарізаємо кубиками.
2. На олії обсмажуємо цибулю, додаємо моркву.
3. Додаємо капусту, кабачки, перець, тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин.
4. Потім додаємо помідори, солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізаний часник, тушкуємо до готовності.
5. Готове рагу посипаємо подрібненою зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної квасолі з тунцем і локшиною.