Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 2
Інгредієнти:
1 склянка дикого рису
Українців масово готуватимуть до спротиву ворогу: запрацюють спеціальні центри
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
1 лайм
2 помідора
400 мл кокосового молока
оливкова олія за смаком
морська сіль за смаком
1 шматок свіжого імбиру
Приготування:
1. Промиваємо рис в холодній воді і кладемо в киплячу воду, в співвідношенні 1 склянку рису на 2-2,5 склянки води. Варимо на слабкому вогні приблизно 40 хвилин.
2. Очищаємо шматочок імбиру розміром приблизно 3 см, нарізаємо помідори разом з соком лайма і кокосовим соком змішуємо в блендері.
3. Готовий рис кладемо в гарячу сковороду з невеликою кількістю оливкової олії. Виливаємо приготований кокосовий соус, додаємо сіль і тушкуємо на низькому вогні 10-15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запечених макаронів у вершковому соусі.