Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

¼ ч. л. солі

Популярні новини зараз

Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

2 качиних грудки

чорний перець за смаком

3 ч. л. цукру

175 мл білого сухого вина

4 апельсина

175 мл курячого бульйону

8 ст. л. соєвого соусу

Приготування:

1. Філе солимо, приправляємо перцем і залишаємо маринуватися. Акуратно знімаємо цедру з двох апельсинів. Витягуємо з них сік. Змішуємо сік і цедру з курячим бульйоном і вином. Виливаємо суміш у глибоку сковороду, доводимо до кипіння і додаємо цукор. Тримаємо на середньому вогні до загусання.

2. Розігріваємо іншу сковороду, і викладаємо філе шкірою вниз. Смажимо на одній стороні близько 15-20 хвилин. Потім виливаємо жир зі сковороди і додаємо частину соєвого соусу, перевертаємо грудки і поливаємо соєвим соусом. тримаємо грудки на повільному вогні протягом 2-3 хвилин, вимикаємо і залишаємо на 10 хвилин.

3. Виймаємо з сковороди, розрізаємо кожну вздовж навпіл, викладаємо в сковороду з соусом і добре прогріваємо. Подаємо негайно з гарніром з овочів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кавових мафінів з корицею.