Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

¼ ч. л. солі

Популярні новини зараз

10 місяців за загибель під час інтиму: чоловік задушив дівчину статевим органом

Пенсія без стажу: кому платитимуть 8 тисяч гривень щомісяця

За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи

ТЦК не мають права вимагати: омбудсман пройшовся по вуличним рейдам з мобілізації

Показати ще

2 качиних грудки

чорний перець за смаком

3 ч. л. цукру

175 мл білого сухого вина

4 апельсина

175 мл курячого бульйону

8 ст. л. соєвого соусу

Приготування:

1. Філе солимо, приправляємо перцем і залишаємо маринуватися. Акуратно знімаємо цедру з двох апельсинів. Витягуємо з них сік. Змішуємо сік і цедру з курячим бульйоном і вином. Виливаємо суміш у глибоку сковороду, доводимо до кипіння і додаємо цукор. Тримаємо на середньому вогні до загусання.

2. Розігріваємо іншу сковороду, і викладаємо філе шкірою вниз. Смажимо на одній стороні близько 15-20 хвилин. Потім виливаємо жир зі сковороди і додаємо частину соєвого соусу, перевертаємо грудки і поливаємо соєвим соусом. тримаємо грудки на повільному вогні протягом 2-3 хвилин, вимикаємо і залишаємо на 10 хвилин.

3. Виймаємо з сковороди, розрізаємо кожну вздовж навпіл, викладаємо в сковороду з соусом і добре прогріваємо. Подаємо негайно з гарніром з овочів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кавових мафінів з корицею.