Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
350 г рису
Популярні новини зараз
Показати ще
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах
Для ФОП вступили у дію нові правила
Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
8 шматків бекону
200 г замороженого зеленого горошку
200 г консервованого тунця
3 ст. л. соєвого соусу
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Варимо рис і даємо йому трохи охолонути.
2. Обсмажуємо в сковороді подрібнений бекон протягом 2 хвилин до утворення хрусткої скоринки. Дістаємо бекон і відкладаємо.
3. Додаємо в сковороду олію і обсмажуємо рис протягом 3 хвилин. Додаємо горошок і тунця, обсмажуємо на великому вогні 2-3 хвилини. Додаємо соєвий соус і бекон. Обсмажуємо ще 1 хвилину. Подаємо з соєвим соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанів по-грецьки.