Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

350 г рису

Популярні новини зараз

Терміново перевіряйте свої гаманці: Нацбанк вилучає з обігу низку купюр

Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою

Важливі зміни у переказах на картки: що впроваджують

ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації

Показати ще

8 шматків бекону

200 г замороженого зеленого горошку

200 г консервованого тунця

3 ст. л. соєвого соусу

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Варимо рис і даємо йому трохи охолонути.

2. Обсмажуємо в сковороді подрібнений бекон протягом 2 хвилин до утворення хрусткої скоринки. Дістаємо бекон і відкладаємо.

3. Додаємо в сковороду олію і обсмажуємо рис протягом 3 хвилин. Додаємо горошок і тунця, обсмажуємо на великому вогні 2-3 хвилини. Додаємо соєвий соус і бекон. Обсмажуємо ще 1 хвилину. Подаємо з соєвим соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанів по-грецьки.