Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
½ склянки рису
Не дадуть паспорт і випишуть штраф: почнуть діяти нові правила
Стосується всіх, хто має газові лічильники: "Нафтогаз" дав кілька днів і попередив про наслідки
Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК
250 г м'ясного фаршу
1 цибулина
1 яйце
сіль за смаком
2 ст. л. рослинного масла
½ склянки молока
1 ч. л. борошна
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо в рослинному маслі до золотистого кольору.
2. Потім додаємо в сковороду до цибулі м'ясний фарш, змішаний з відварним рисом, сире яйце. Солимо, перчимо і добре все перемішуємо. Далі ліпимо з цієї маси невеликі кульки, занурюємо їх у борошні і швидко обсмажуємо на розігрітій сковороді з усіх боків.
3. Для соусу змішуємо олію і борошно, солимо і поступово розводимо молоком. Даємо соусу закипіти. Кладемо в нього смажені тефтелі і добре прогріваємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяних котлет.