Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
½ склянки рису
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
250 г м'ясного фаршу
1 цибулина
1 яйце
сіль за смаком
2 ст. л. рослинного масла
½ склянки молока
1 ч. л. борошна
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо в рослинному маслі до золотистого кольору.
2. Потім додаємо в сковороду до цибулі м'ясний фарш, змішаний з відварним рисом, сире яйце. Солимо, перчимо і добре все перемішуємо. Далі ліпимо з цієї маси невеликі кульки, занурюємо їх у борошні і швидко обсмажуємо на розігрітій сковороді з усіх боків.
3. Для соусу змішуємо олію і борошно, солимо і поступово розводимо молоком. Даємо соусу закипіти. Кладемо в нього смажені тефтелі і добре прогріваємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяних котлет.