Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

690 г борошна

Популярні новини зараз

Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю

В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді

Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед

Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому

Показати ще

275 мл молока

2 яйця

22 г солі

25 мл рослинного масла

Приготування:

1. На робочу поверхню невеликою гіркою насипаємо борошно. Зверху ложкою робимо маленьке поглиблення і розбиваємо туди 2 яйця. Далі по периметру гірки робимо ще одне поглиблення і вливаємо туди молоко, солимо й додаємо рослинне масло.

2. Тісто відразу замішуємо руками.

3. Далі робимо з нього півсферу, замішуючи таким чином, щоб всі тріщинки опинилися внизу. Тіста буде близько 800 грам.

4. Готове тісто прибираємо в холодильник на 20 хвилин, щоб воно відпочило.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горохового супу-пюре з беконом.