Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
690 г борошна
Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
275 мл молока
2 яйця
22 г солі
25 мл рослинного масла
Приготування:
1. На робочу поверхню невеликою гіркою насипаємо борошно. Зверху ложкою робимо маленьке поглиблення і розбиваємо туди 2 яйця. Далі по периметру гірки робимо ще одне поглиблення і вливаємо туди молоко, солимо й додаємо рослинне масло.
2. Тісто відразу замішуємо руками.
3. Далі робимо з нього півсферу, замішуючи таким чином, щоб всі тріщинки опинилися внизу. Тіста буде близько 800 грам.
4. Готове тісто прибираємо в холодильник на 20 хвилин, щоб воно відпочило.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горохового супу-пюре з беконом.