Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

690 г борошна

Популярні новини зараз

Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК

Гороскоп на сьогодні, 12 червня: хто стане жертвою підступності та обману а у кого зруйнуються фінансові плани

Нові цінники змусять стати вегетаріанцями: ціни на яйця та куряче м'ясо полізуть вгору - коли чекати подорожчання

По 300 гривень кожному: пенсіонери можуть отримати надбавку до пенсії

Показати ще

275 мл молока

2 яйця

22 г солі

25 мл рослинного масла

Приготування:

1. На робочу поверхню невеликою гіркою насипаємо борошно. Зверху ложкою робимо маленьке поглиблення і розбиваємо туди 2 яйця. Далі по периметру гірки робимо ще одне поглиблення і вливаємо туди молоко, солимо й додаємо рослинне масло.

2. Тісто відразу замішуємо руками.

3. Далі робимо з нього півсферу, замішуючи таким чином, щоб всі тріщинки опинилися внизу. Тіста буде близько 800 грам.

4. Готове тісто прибираємо в холодильник на 20 хвилин, щоб воно відпочило.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горохового супу-пюре з беконом.