Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
700 г яловичини
Гороскоп на сьогодні, 12 червня: хто стане жертвою підступності та обману а у кого зруйнуються фінансові плани
Гроші на комунальні послуги: ПриватБанк виплатить на картку до 5000 гривень
Чим вищий стаж, тим більша доплата: пенсіонерам нарахують бонуси
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
½ склянки мадери
1 цибуля-шалот
100 г свіжих грибів
¾ склянки води
1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
2 ст. л. оливкової олії
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Стейки посипаємо сіллю і перцем за смаком.
2. Розігріваємо 1 ст. л. масла у важкій великій сковороді і кладемо туди м'ясо. Смажимо на середньому вогні 5-9 хвилин, перевертаючи 1 раз.
3. Готові стейки викладаємо на тарілки і залишаємо на кілька хвилин.
4. У ту ж сковороду наливаємо 1 ложку масла і смажимо у ньому подрібнену цибулю-шалот 3 хвилини. Додаємо до цибулі мадеру, чверть чайної ложки солі, дрібку чорного перцю і готуємо ще 2 хвилини, швидко помішуючи. Додаємо 1 ложку кукурудзяного крохмалю і нарізані гриби. Чекаємо поки соус загусне.
5. Подаємо стейки, полив їх соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе з соусом і гречкою.