Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 картоплі

Популярні новини зараз

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Показати ще

1 склянка горохової суміші

100 г бекону

1 зубчик часнику

1 ст. л. соняшникової олії

сіль і перець за смаком

1 головка цибулі

Приготування:

1. Горох промиваємо і перекладаємо в каструлю, заливаємо літром води, солимо, перчимо, доводимо до кипіння і варимо протягом години на повільному вогні під кришкою.

2. По закінченню години додаємо в каструлю нарізану невеликими шматочками картоплю.

3. Дрібно нарізаємо часник і цибулю викладаємо на сковороду і підсмажуємо на соняшниковій олії до золотистої скоринки. Смужки бекону нарізаємо впоперек і додаємо до цибулі і часнику, підсмажуємо до потрібної міри рум'яності.

4. Коли картопля готова, то робимо з цієї суміші пюре прямо у каструлі.

5. Готовий суп гарненько перемішуємо, знімаємо з плити і даємо трохи постояти під кришкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої капусти.