Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 картоплі
Чому школярі відмовляються говорити українською мовою
Україну накриє мокрим снігом: синоптикиня розповіла про швидке похолодання до -12, коли готувати шапки
Непридатних будуть мобілізовувати: ВЛК скасовують статуси ухилянтам, ТЦК вже чекає
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу
1 склянка горохової суміші
100 г бекону
1 зубчик часнику
1 ст. л. соняшникової олії
сіль і перець за смаком
1 головка цибулі
Приготування:
1. Горох промиваємо і перекладаємо в каструлю, заливаємо літром води, солимо, перчимо, доводимо до кипіння і варимо протягом години на повільному вогні під кришкою.
2. По закінченню години додаємо в каструлю нарізану невеликими шматочками картоплю.
3. Дрібно нарізаємо часник і цибулю викладаємо на сковороду і підсмажуємо на соняшниковій олії до золотистої скоринки. Смужки бекону нарізаємо впоперек і додаємо до цибулі і часнику, підсмажуємо до потрібної міри рум'яності.
4. Коли картопля готова, то робимо з цієї суміші пюре прямо у каструлі.
5. Готовий суп гарненько перемішуємо, знімаємо з плити і даємо трохи постояти під кришкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої капусти.