Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 картоплі

Популярні новини зараз

По одному набору на сім'ю: частина українців отримають безплатні продукти

Гороскоп на сьогодні, 12 червня: хто стане жертвою підступності та обману а у кого зруйнуються фінансові плани

Думали, квартира ваша? Скоро тисячі українців можуть втратити житло, оформлене за правилами

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Показати ще

1 склянка горохової суміші

100 г бекону

1 зубчик часнику

1 ст. л. соняшникової олії

сіль і перець за смаком

1 головка цибулі

Приготування:

1. Горох промиваємо і перекладаємо в каструлю, заливаємо літром води, солимо, перчимо, доводимо до кипіння і варимо протягом години на повільному вогні під кришкою.

2. По закінченню години додаємо в каструлю нарізану невеликими шматочками картоплю.

3. Дрібно нарізаємо часник і цибулю викладаємо на сковороду і підсмажуємо на соняшниковій олії до золотистої скоринки. Смужки бекону нарізаємо впоперек і додаємо до цибулі і часнику, підсмажуємо до потрібної міри рум'яності.

4. Коли картопля готова, то робимо з цієї суміші пюре прямо у каструлі.

5. Готовий суп гарненько перемішуємо, знімаємо з плити і даємо трохи постояти під кришкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої капусти.