Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3,5 склянки борошна
Військову підготовку у школах та вишах скасують: молоді підготували нову альтернативу
Ловлять просто в дорозі: українців мобілізовують з автівок
Думали, квартира ваша? Скоро тисячі українців можуть втратити житло, оформлене за правилами
"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні
250 г майонезу
200 г вершкового масла
1 яйце
1 склянка сахара
Приготування:
1. Для початку змішуємо всі інгредієнти у великій мисці ложкою, потім замішуємо тісто руками, поки воно не стане однорідним.
2. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
3. Змащуємо деко для випічки вершковим маслом.
4. В м'ясорубці прокручуємо тісто ковбасками на долоню приблизно по 8-10 см, трохи стискаємо по краях і викладаємо на деко.
5. Випікаємо печиво 15-20 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного пирога з пісочної крихтою.