Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3,5 склянки борошна
Популярні новини зараз
Показати ще
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
250 г майонезу
200 г вершкового масла
1 яйце
1 склянка сахара
Приготування:
1. Для початку змішуємо всі інгредієнти у великій мисці ложкою, потім замішуємо тісто руками, поки воно не стане однорідним.
2. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
3. Змащуємо деко для випічки вершковим маслом.
4. В м'ясорубці прокручуємо тісто ковбасками на долоню приблизно по 8-10 см, трохи стискаємо по краях і викладаємо на деко.
5. Випікаємо печиво 15-20 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного пирога з пісочної крихтою.