Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3,5 склянки борошна
Гороскоп на серпень-2025 для всіх знаків Зодіаку: шоу від Львів, крах Козерогів та кульмінація Водоліїв
10 місяців за загибель під час інтиму: чоловік задушив дівчину статевим органом
Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
У школах викладатимуть новий предмет: такого ще освітяни не бачили
250 г майонезу
200 г вершкового масла
1 яйце
1 склянка сахара
Приготування:
1. Для початку змішуємо всі інгредієнти у великій мисці ложкою, потім замішуємо тісто руками, поки воно не стане однорідним.
2. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
3. Змащуємо деко для випічки вершковим маслом.
4. В м'ясорубці прокручуємо тісто ковбасками на долоню приблизно по 8-10 см, трохи стискаємо по краях і викладаємо на деко.
5. Випікаємо печиво 15-20 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного пирога з пісочної крихтою.