Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
1,5 склянки борошна
"Телефонні повістки" військовозобов'язаним: як реагувати на усний виклик до ТЦК
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
1 стакан коричневого цукру
130 г вершкового масла
1 ч. л. розпушувача
250 г сиру
5 ст. л. сметани
2 яйця
Приготування:
1. Перемішуємо разом борошно, розпушувач, 0,5 склянки цукру і додаємо нарізане тонкими шматочками масло. Перемішуємо все руками.
2. Розминаємо сир виделкою, додаємо сметану і яєчні жовтки.
3. Білки збиваємо з цукром до збільшення в об'ємі в 3 рази, після чого змішуємо з сирною крихтою.
4. Висипаємо в форму для випічки дві третини тіста. Зверху кладемо сирно-білкову масу і посипаємо рештою сиру.
5. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів. Випікаємо пиріг протягом 25-30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт повітряних оладків на кефірі.