Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1,5 склянки борошна

Популярні новини зараз

"Телефонні повістки" військовозобов'язаним: як реагувати на усний виклик до ТЦК

Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня

Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи

Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями

Показати ще

1 стакан коричневого цукру

130 г вершкового масла

1 ч. л. розпушувача

250 г сиру

5 ст. л. сметани

2 яйця

Приготування:

1. Перемішуємо разом борошно, розпушувач, 0,5 склянки цукру і додаємо нарізане тонкими шматочками масло. Перемішуємо все руками.

2. Розминаємо сир виделкою, додаємо сметану і яєчні жовтки.

3. Білки збиваємо з цукром до збільшення в об'ємі в 3 рази, після чого змішуємо з сирною крихтою.

4. Висипаємо в форму для випічки дві третини тіста. Зверху кладемо сирно-білкову масу і посипаємо рештою сиру.

5. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів. Випікаємо пиріг протягом 25-30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт повітряних оладків на кефірі.