Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 40 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

5 шт. картоплі

Популярні новини зараз

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

100 г вершкового масла

5 ст. л. тертого сиру

1 ст. л. сметани

3 зубчики часнику

60 г петрушки

Приготування:

1. Ретельно миємо картоплю. Потім наливаємо воду, щоб вона була трохи прикрита. Варимо до готовності, зливаємо воду.

2. Для часникового масла 100 г м'якого вершкового масла, 5 ст. л. тертого сиру, 1 ст. л. сметани, 3 часточки часнику, 3 ст. л. подрібненої петрушки перемішуємо разом. Приправляємо меленим перцем і сіллю.

3. Розрізаємо картоплю уздовж, кладемо на змащену форму. Кожну змащуємо маслом.

4. Розігріваємо духовку до 250 градусів і випікаємо картоплю 10-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тарталеток з червоною цибулею і сиром.