Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 40 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
5 шт. картоплі
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
100 г вершкового масла
5 ст. л. тертого сиру
1 ст. л. сметани
3 зубчики часнику
60 г петрушки
Приготування:
1. Ретельно миємо картоплю. Потім наливаємо воду, щоб вона була трохи прикрита. Варимо до готовності, зливаємо воду.
2. Для часникового масла 100 г м'якого вершкового масла, 5 ст. л. тертого сиру, 1 ст. л. сметани, 3 часточки часнику, 3 ст. л. подрібненої петрушки перемішуємо разом. Приправляємо меленим перцем і сіллю.
3. Розрізаємо картоплю уздовж, кладемо на змащену форму. Кожну змащуємо маслом.
4. Розігріваємо духовку до 250 градусів і випікаємо картоплю 10-15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тарталеток з червоною цибулею і сиром.