Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
800 г картоплі
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1 кг м'ясного фаршу
1 яйце
300 г тертого сиру
1 головка червоної цибулі
3 зубчики часнику
3 ст. л. рослинного масла
150 г вершкового масла
150 г вершків
Приготування:
1. Миємо, очищаємо і варимо картоплю в підсоленій воді.
2. Дрібно нарізаємо цибулю і часник, підсмажуємо до характерного запаху на сковороді.
3. Додаємо в сковороду фарш, перемішуємо з цибулею і часником і смажимо до готовності. Солимо і перчимо за смаком.
4. Картоплю розминаємо в пюре, вливаємо в нього рослинне масло, вершки, додаємо 1 сире яйце і тертий сир по черзі. Акуратно все перемішуємо до однорідної консистенції.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо форму для випічки маслом. Шарами викладаємо пюре, фарш і знову пюре. Зверху посипаємо сиром. Випікаємо протягом 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодцю з куркою.