Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
800 г картоплі
Ловлять просто в дорозі: українців мобілізовують з автівок
Грошей стане менше: українцям скоротили одну з виплат
Думали, квартира ваша? Скоро тисячі українців можуть втратити житло, оформлене за правилами
Українцям необхідно встановити прилад за 23 тис. грн: у "Нафтогазі" терміново звернулися до споживачів
1 кг м'ясного фаршу
1 яйце
300 г тертого сиру
1 головка червоної цибулі
3 зубчики часнику
3 ст. л. рослинного масла
150 г вершкового масла
150 г вершків
Приготування:
1. Миємо, очищаємо і варимо картоплю в підсоленій воді.
2. Дрібно нарізаємо цибулю і часник, підсмажуємо до характерного запаху на сковороді.
3. Додаємо в сковороду фарш, перемішуємо з цибулею і часником і смажимо до готовності. Солимо і перчимо за смаком.
4. Картоплю розминаємо в пюре, вливаємо в нього рослинне масло, вершки, додаємо 1 сире яйце і тертий сир по черзі. Акуратно все перемішуємо до однорідної консистенції.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо форму для випічки маслом. Шарами викладаємо пюре, фарш і знову пюре. Зверху посипаємо сиром. Випікаємо протягом 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодцю з куркою.