Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 3 години 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
2 склянки борошна
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
2 ч. л. пекарського порошку
1,25 ч. л. меленої кориці
½ ч. л. соди
½ ч. л. меленого імбиру
0,125 ч. л. меленої гвоздики
200 г вершкового масла
1 стакан коричневого цукру
1,25 ч. л. ванільного екстракту
2 яйця
65 г волоських горіхів
150 г вершкового сиру
½ ч. л. солі
1 склянка цукрової пудри
1.5 склянки яблучного пюре
Приготування:
1. Для тіста змішуємо в мисці борошно, пекарський порошок, соду, сіль, імбир, гвоздику і корицю.
2. В іншій мисці збиваємо міксером масло, ваніль і коричневий цукор до однорідності. Додаємо 1 яйце збиваємо, додаємо ще 1 яйце і знову збиваємо.
3. Далі вливаємо яблучне пюре і продовжуємо збивати міксером до однорідності. Додаємо суміш яєць, яблучного пюре і масла в миску з борошном і збиваємо міксером на повільній швидкості. Потім додаємо подрібнені волоські горіхи і продовжуємо збивати, поки всі рівномірно не змішається.
4. Викладаємо тісто у форму для випічки. Розігріваємо духовку до 175 градусів і випікаємо протягом 40-45 хвилин.
5. Поки пиріг остигає, взбиваємо міксером вершковий сир і масло (3 ст. л.) і ванільний екстракт. Коли маса стане повітряної додаємо пів ч. л. кориці, цукрову пудру і збиваємо міксером на повільній швидкості.
6. Викладаємо крем на поверхню пирога і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої капусти з картоплею.