Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Пенсіонерам кинуть подачку у 500 гривень – ще й пощастить тільки "обраним"
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
500 г яловичого фаршу
2 помідора
щіпка перцю
2 ч. л. томатної пасти
морська сіль за смаком
400 г спагетті
1 яйце
2 ст. л. пшеничного борошна
Приготування:
1. Варимо спагетті в таких пропорціях: 1000 мл води/100 г спагетті/10 г солі.
2. Для фрикадельок дрібно нарізаємо цибулю, змішуємо з м'ясом, сіллю і перцем, додаємо яйце, скачуємо в кульки, занурюємо в борошні.
3. На сковороду наливаємо олію, злегка обсмажуємо фрикадельки, додаємо помідори й тушкуємо. Томатну пасту розводимо з водою, додаємо до решти інгредієнтів. Додаємо спеції.
4. Варимо спагетті до готовності, зливаємо воду, додаємо трохи оливкової олії і злегка солимо.
5. Подаємо в глибокій тарілці.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рулету з кокосовою начинкою без випікання.