Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 головка цибулі
В Україні планують ввести ще одну пенсію
Польща змінила правила в'їзду для українців
Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
500 г яловичого фаршу
2 помідора
щіпка перцю
2 ч. л. томатної пасти
морська сіль за смаком
400 г спагетті
1 яйце
2 ст. л. пшеничного борошна
Приготування:
1. Варимо спагетті в таких пропорціях: 1000 мл води/100 г спагетті/10 г солі.
2. Для фрикадельок дрібно нарізаємо цибулю, змішуємо з м'ясом, сіллю і перцем, додаємо яйце, скачуємо в кульки, занурюємо в борошні.
3. На сковороду наливаємо олію, злегка обсмажуємо фрикадельки, додаємо помідори й тушкуємо. Томатну пасту розводимо з водою, додаємо до решти інгредієнтів. Додаємо спеції.
4. Варимо спагетті до готовності, зливаємо воду, додаємо трохи оливкової олії і злегка солимо.
5. Подаємо в глибокій тарілці.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рулету з кокосовою начинкою без випікання.